Πληροφοριακά Στοιχεία για τις Σχολές Γονέων

Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 Ημερομηνία Δημοσίευσης

Τα τμήματα των Σχολών Γονέων πραγματοποιούνται σε όλες τις Περιφέρειες.

Την οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων Σχολών Γονέων σε κάθε περιφερειακή ενότητα (Νομό) συντονίζει στέλεχος, που επιλέγεται κατόπιν σχετικής προκήρυξης και αποτελεί τον Υπεύθυνο Σχολών Γονέων της περιφερειακής ενότητας.  Βασικό του έργο αποτελεί η προβολή, η προώθηση, η ανάπτυξη συνεργασιών με τοπικούς φορείς, η οργάνωση των τμημάτων και η παρακολούθηση του φυσικού αντικειμένου.

Χώροι πραγματοποίησης: Για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των εκπαιδευόμενων, τα τμήματα υλοποιoύνται σε αίθουσες σχολικών μονάδων και δήμων.

Ώρες και μέρες λειτουργίας: Το ωράριο λειτουργίας των τμημάτων είναι ευέλικτο (πρωινές ή απογευματινές ώρες, διαφορετικές μέρες της εβδομάδας, με διαφοροποιήσεις στην κατανομή των ωρών), ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες που εκφράζουν, κατά περίπτωση, οι εκπαιδευόμενοι κάθε τμήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ στα τηλέφωνα 213.131.1520-21,22,23,25,26,27 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

copyright 2012 © | ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ