Αποτελέσματα Εξετάσεων Ελληνομάθειας 2021

Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 Ημερομηνία Δημοσίευσης

Οι Εξετάσεις Ελληνομάθειας πραγματοποιήθηκαν
το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις της 18ης Δεκεμβρίου 2021 μπορούν να παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους από τα Εξεταστικά Κέντρα όπου έδωσαν εξετάσεις, από την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 έως και τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, τις ημέρες και ώρες που ορίζονται από κάθε Εξεταστικό Κέντρο, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

ΗΜΕΡΕΣ_ΩΡΕΣ_ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ.pdf

 

Για την παραλαβή του πιστοποιητικού οι επιτυχόντες στις εξετάσεις θα πρέπει:

1) Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους Κωδικό Υποψηφίου.

2) Να έχουν μαζί τους τα πρωτότυπα έγγραφα ταυτοπροσωπίας, δηλαδή: διαβατήριο και άδεια διαμονής ή δελτίο διαμονής ή μόνιμης διαμονής ή βεβαίωση τύπου Α ή Ειδική βεβαίωση νόμιμης διαμονής ή Άδεια Διαμονής/ΑΔΕΤ ή Δελτίο Αιτήσαντος ασύλου.

 

Στην περίπτωση που η παραλαβή του πιστοποιητικού γίνει από εξουσιοδοτημένο άτομο, απαιτούνται: (1) εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής ή ψηφιακή μέσω του gov.grκαι (2) έγγραφο ταυτοπροσωπίας του ατόμου που θα παραλάβει το πιστοποιητικό.

 

Για την είσοδο στο Εξεταστικό Κέντρο απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για COVID-19 (rapid test που έγινε μέσα σε 48 ώρες ή PCR test που έγινε μέσα σε 72 ώρες από την είσοδο στο Εξεταστικό Κέντρο) και χρήση μάσκας προστασίας.


 

 

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Ανά Εξεταστικό Κέντρο

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: ΜΕΓΑΡΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΥΡΓΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΔΕ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ  

copyright 2012 © | ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ