Ενιαίο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Υπ.Ε.Π.Θ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Aνακοινώνεται ότι την 10η Απριλίου 2009 θα «ξεκλειδωθούν» οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψηφίων για ένταξη στο Ενιαίο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων έτσι ώστε οι αιτούντες να μπορούν να προβούν σε διορθώσεις ή συμπληρώσεις των δηλωθέντων στοιχείων, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις  που σημειώνονται από τις Επιτροπές Ελέγχου.

Με σχετικές ανακοινώσεις θα πληροφορείστε από την ιστοσελίδα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. : www.gslll.edu.gr  για τις επόμενες ημερομηνίες κατά τις οποίες θα επιτρέπεται η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές αιτήσεις (πιθανές ημερομηνίες 15-5-2009 και 15-6-2009).

Υπενθυμίζεται ότι:
 
  • Η 15η Απριλίου 2009 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης για όσους υποψηφίους Εκπαιδευτές θα ενταχθούν στο Μητρώο για το πρώτο εξάμηνο της εκπαιδευτικής περιόδου 2009-2010 (Σεπτέμβριος 2009). Ο φάκελος  με  τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλεί έως και τις 20-05-2009.
  • Οποιαδήποτε μεταβολή (π.χ. νέα προϋπηρεσία ή απόκτηση επιπλέον τυπικών προσόντων όπως Πτυχίο, Μεταπτυχιακό κ.ά.) θα υποβάλλεται το μήνα Σεπτέμβριο κάθε έτους, ύστερα από σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση στην  ιστοσελίδα του Ενιαίου Μητρώου.
Το σύστημα θα συνεχίσει να δέχεται νέες αιτήσεις από όσους ενδιαφερόμενους δεν έχουν ακόμη υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση, και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποστέλλονται εντός μηνός μετά το πέρας της συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης.
 
Πατήστε εδώ για την ιστοσελίδα ηλεκτρονικής υποβολής


Προσοχή :
Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής στο Μητρώο εντός μηνός, καλούνται οι αιτούντες να αποστείλουν τον φάκελο των δικαιολογητικών στη διεύθυνση:

Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων
Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης,
Γραφείο Διαχείρισης Μητρώου
Γραφείο 355, 3ος όροφος
Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη,
ΤΚ 111 43
Αθήνα

 

copyright 2012 © | ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ